Posted on

Er visdomstænderne ikke sunde længere så få dem trukket ud uden smerter

Mange har oplevet en eller anden form for mindre eller større smerte i forbindelse med de berygtede  og ofte omtalte visdomstænder. Visdomstænder er den sidste af de store kindtænder, vi mennesker får. De kommer sent i teenageårene eller i nogle tilfælde tidligt i

tyverne. Der kan ske uhensigtsmæssige og uheldige ting med vores visdomstænder. Det kan skyldes ens egen dårlig pleje af tænderne, men det kan også ske helt naturligt og uden vi kan gøre for det, når de gror frem i vores mund.

Få smertefrit trukket visdomstænderne ud

Heldigvis sidder de flestes visdomstænder korrekt i tandbuen, og de er sunde, stærke og velplejet. Nogle af forbrugernes og klienternes foretrukne er blandt andre tandlægerne i parken, som er en af de steder i det københavnske, hvor du kan få visdomstænderne trukket ud med sikkerheden i top og med et personale, der vægter klienternes tryghed meget højt. Det er desværre ofte nødvendigt at få fjernet visdomstænderne, hvilket mange også er bekendte med. En af hovedårsagerne er, at tandens størrelse kan gøre rigtig ondt. Den retning, tanden gror i, kan medføre smerter de omkringliggende steder i munden. Det kan gøre vældig ondt, og en oplevelse med en en visdomstand, der var stor og smertefuld, er for mange ikke et rart minde at tænke tilbage på. Vi mennesker er enormt følsomme i vores mund, og tandpine mærkes konstant. Det er for de fleste ikke til at bære, når bedøvelsen ikke er blevet tilført endnu eller ophører. Har du problemer med en smertefuld visdomstand, er det med straks at få hjælp. Bestil tid hos en professionel klinik med dygtige tandlæger, der smertefrit trækker din visdomstand ud. En tandlægeklinik eller et tandlæge hus, der respekterer dit tempo som patient. Med nogle tandlæger og tandlægeassistenter, der kan sætte sig ind i dit nuværende frustrerende eller skrøbelige sind, som store smerter i mund og tænder, selvfølgelig i høj grad kan medføre.

Danskere er bevidste om sund tandblegning

Rigtig mange har sunde og stærke tænder. Det sidder stærkt hos mange, at tandbørstning er enormt vigtigt hver dag. Og overordnet har danskerne nogle sunde tænder til trods for, at de fleste også tit indtager sukker og stoffer, der i større grad er skadelige for vores tænder. Dette skyldes nok, at det faktisk for de sidste 2 måske 3 generationer har været en norm at blive bevidste om fra barnsben. Der er blevet gjort meget for at påvirke børn til at forstå vigtigheden i at børste og pleje sine tænder dagligt. Og at for meget sukker også er skadelige for vores tænder. Skræmmehistorier er endda blevet hyppigt brugt, og bliver det stadigvæk i dag, med historien Karius og Baktus, der bor og gør skade i drengen Jens´ tænder. De bliver naturligvis truet af tandbørsten og bliver skyllet helt væk, da Jens endelig kommer til tandlæge. At plejningen af vores tænder i særdeleshed er vigtigt, har samfundet også hjulpet alle børn til at blive belært omkring. Helt på samme måde som de 6 stykker frugt og grønt om dagen. Inklusivt den ene times motion som minimum for børn om dagen samt en halv time for voksne. Et rigt land som Danmark, med en stærk og stor velfærdsstat, har pengene og overskuddet til at tage sådan et sundhedsmæssigt ansvar for borgerne.

Mange drømmer om perfekte tænder

Mange er rigtig berørte over at have et tandsæt, de er utilfredse med. Måske skæve tænder, under eller overbid. Dette fikser en bøjle ofte for mange i teenageårene, men selv mange, som ikke fik tilbudt bøjlen, ønsker stort det perfekte store, hvide tandsæt, der giver tandpastasmilet. Rigtig mange siger, at de lægger mærke til og går op i, om en potentiel partner har et flot tandsæt. Et direkte usundt tandsæt, hvor tænderne ser meget gule eller rådne ud, forbinder vi ofte med stærk usund livsstil og laveste klasse i vores samfund.