Posted on

Markedets mest avancerede pedalsystem til cykler

Leder du efter det mest avancerede pedalsystem af slagsen på markedet? Så er du kommet til det rigtige sted, for det er lige det SpeedPlay er. Herunder kan du læse mere om pedalsystemet til din cykel, som er yderst overdrevent.

En relanceret af pedalsystemet

SpeedPlay pedalsystemet tager højde for det meste, og det optimerer din cykels ydeevne ved at tilbyde en massiv justerbarhed, større overførsel af kraft, en reduceret vægt samt en meget bedre aerodynamik. Selve mærket SpeedPlay har i hele sin levetid haft kendetegnet med denne særlige udformning. Karakteristikken er den runde form, som også gør det muligt at bygge en pedal, som vejer imponerende lidt. Senest har Wahoo overtaget SpeedPlay, og i den sammenhæng, har man lanceret flere forskellige pedaler igen og gjort konceptet mere enkelt.

Under brandet Wahoo er SpeedPlay blevet helt relanceret. Det specielle pedalsystem er ideelt til dig, som gerne vil finde den helt optimale position for din fod. SpeedPlay er også perfekt for dig, som døjer med knæ eller fod problemer. Samtidig er SpeedPlay racercyklerne med klik-pedaler, og du får flere unikke og specielle muligheder for at indstille cyklen.

Vælg det rigtige pedalsystem til dig

Det er også den eneste pedal, som er dobbeltsidet. Wahoo SPEEDPLAY står for at levere en af de bedste engagementer, effektivitet og komfort i hele sin klasse. Alle disse fordele på kvaliteten giver dig sammen en større og mere direkte forbindelse mellem cykel og rytter. Med SpeedPlay kan du maksimere hvert enkelt af dine tråd ved den gode pasform og designet, som også kan tilpasses dig som individuel bryder af pedalen.

Alt i alt er det et sikkert valg at købe pedaler til din racercykel fra SpeedPlay. Her får du et af de bedste og mest avancerede pedalsystemer på hele markedet. Det er godt til dig, som heller ikke vil gå ned på udstyr. Du kan gøre som smurt med gode pedaler, som gør din tur mere komfortabelt. Ude på landevejene vil dine modstandere eller holdkammerater misunde dig, fordi du har et af de bedste pedalsystemer.

Pedalsystemet på en cykel er vigtigt, fordi det er det, der får hele cyklen til at bevæge sig fremad. Hvis pedalsystemet er hårdt at træde i eller ikke passer til dig, så bliver din cykeltur også hårdere. Det kan på kort sigt resultere i, at du cykler langsommere og måske ikke vinder weekendens race. På længere sigt kan du dog se frem til skader, hvis du ikke har kunnet justere pedal systemet passende, eller pedalsystemet ikke passer til dig. Husk at godt udstyr ikke bare er til for at det skal se godt ud – eller for at det skal kunne få dig til at cykle hurtigere. Det er også til for at undgå, at du bliver skadet på lang sigt.