Posted on

Få adgang til lydbøger gratis i flere måneder

Kunne du godt tænke dig at få gratis adgang til lydbøger i flere måneder, så skal du pudse læsebrillerne og lade din øjne drible igennem artiklen her. I denne kommer vi nemlig med en lille guide til, hvordan dette kan lade sig gøre.

I løbet af de seneste år er det blevet mere og mere populært at lytte til lydbøger, og i takt med at lydbøger generelt set er blevet mere og mere populære, er der blevet lanceret flere og flere platforme, hvorpå der kan lyttes til lydbøger.

I dag findes derfor mere end ti forskellige lydbogsapps, og det er ikke usandsynligt, at der i løbet af de næste år kommer endnu flere til.

Det store udbud bevirker, at enhver lydbogsapp virkelig er nødt til at anstrenge sig og kæmpe for hvert eneste medlem, hvilket kommer forbrugeren til gode.

Derfor byder langt de fleste lydbogsapp på lidt lokkemad til nye medlemmer, der lyder således: Få x antal dage gratis uden noget krav om binding.

Ovenstående betyder, at du med lidt snilde og kløgt kan få gratis adgang til lydbøger i rigtig mange måneder.

Sådan får du gratis adgang

Som sagt tilbyder langt de fleste lydbogsapp en gratis prøveperiode til nye medlemmer. Det betyder, at hos alle de udbydere, hvor du endnu ikke har været oprettet, ligger der x antal dages gratis adgang til lydbøger.

Hvis du opretter dig et af disse steder og afmelder dig, når din prøveperiode er ved at være forbi, får du en gratis omgang, og dette nummer vil du altså kunne lave hos langt de fleste lydbogsapps.

Vær dog opmærksom på, at du som regel kun kan få én gratis prøveperiode, og at det er meget svært at snyde sig til flere.

Dette skyldes, at hos langt de fleste lydbogsapps skal du indtaste dine kortoplysninger, så snart du opretter dig, og du vil maksimalt kunne tildeles en gratis prøveperiode pr. betalingskort hos de enkelte lydbogsapps.

Få overblikket over de bedste lydbogsapps

Hos Lydbølgen.dk kan du finde en overskuelig oversigt over de bedste lydbogsapps. Denne oversigt indeholder blandt andet informationer om, hvor mange titler den enkelte lydbogsapps giver adgang til.

Endnu vigtigere indeholder oversigten også informationer om, hvor lange prøveperioder de enkelte lydbogsapps tilbyder til nye medlemmer.

Husk nu at få meldt dig ud igen!

Hvis vores trick skal fungere, er det meget vigtigt, at du husker at afmelde dig de forskellige lydbogsapps, inden din prøveperiode udløber.

Appsne opererer nemlig med automatisk fornyelse af abonnementer, så hvis du ikke aktivt afmelder dig, trækker de altså penge fra din konto, så snart din prøveperiode er ovre.

Heldigvis er det som regel ganske let at afmelde sig. Den store udfordring er faktisk at huske at få dette gjort. Derfor anbefaler vi, at du indskriver opgaven i din kalender i ugen op til at din prøveperiode udløber.