Posted on

Cellulite – en behandlingsform for alle

Har du appelsinhud på din krop, som du længe har prøvet at slippe af med ved at træne eller bruge forskellige cremer? Og har ingen af dine mange anstrengelser egentlig virket? Så kan det være, at du er en af de danskere, der vil have rigtig meget glæde af at prøve den nye behandlingsform, der indtil videre går under navnet ”cellulite behandling”. Egentlig er cellutlite bare det engelske ord for appelsinhud, men nu henviser ordet altså også til en behandlingsform. Behandlingen kan effektiv fjerne appelsinhud på mange områder af kroppen. Er du nysgerrig på, hvordan behandlingen virker, så kan du læse mere herunder.

 

Sådan fungerer cellulite behandlingen

 

Cellulite behandling udføres ved brug af Onda Cool Waves, som sender mikrobølger ind i det dybe fedtlag på det ønsket område. Mikrobølgerne medvirker til at cellevæggene som danner den ujævne strutkur i huden, smeltes væk. Denne proces skaber naturlige affaldsstoffer, som din krop i den efterfølgende periode vil udskille. Behandlingen er altså en ”udvendig behandlingsform”, som ikke kræver nogen form for indgreb og som på sigt giver huden et strammere og glattere udtryk.

Desuden er mikrobølgerne, som maskinen udsender, fuldstændigt ufarlige. Bølgerne sendes direkte ind i hudens dybe fedtlag, hvor de sørger for at processen går langt hurtigere end ellers.

 

Hvem kan benytte sig af cellulite behandling?

 

Alle kan som udgangspunkt modtage behandling mod cellulite. Der kan dog være enkle komplikationer, som gør, at du ikke kan modtage behandlingen, såsom graviditet og pacemaker.
Det anbefales altid at tage en snak med udbyderen af behandlingen før selve behandlingen. Også hvis du er tvivl om, hvorvidt cellulite mon kan fungere på dig og din krop. Henvend dig til en af de klinikker, som tilbyder behandling mod cellulite.

 

Hvem kan du kontakte for at høre mere?

 

Der findes efterhånden rigtig mange klinikker i Danmark, som tilbyder behandling mod cellulite, og du vil som oftest kunne finde en god klinik i nærheden af din bopæl. Bor du i Midtjylland kan du for eksempel kontakte Shaping Studio i Randers eller Egå, nord for Aarhus, hvor det dygtige personale har stor erfaring med at udføre denne behandling mod cellulite, ved brug af Onda Cool waves. Hos Shaping Studio er personalet desuden helt inde i teknologien bag alle deres behandlinger, og dermed kan du altid ringe og spørge, hvis du har spørgsmål til cellulite, fedtfrysning, cryosauna eller noget helt fjerde.