Posted on

Bliv sundere med 3 forskellige gadgets

Vil du gerne være sundere? Og har du ikke noget imod gadgets? Selvom de nogle gange kan synes unødvendige eller overflødige, kan gadgets faktisk hjælpe dig til en sundere hverdag med mere overskud.

 

Sundhed er blevet et buzzword. Det er svært at komme udenom, og det er sådan set også forståeligt. For sundhed er alfa og omega for, hvordan du har det i din hverdag, og hvor gammel du får lov at blive.

Du kan tælle skridt med en skridttæller

 

En af de meget populære gadgets i øjeblikket er en skridttæller. Det findes efterhånden i alt lige fra telefoner til ure. Men, du kan også få en decideret skridttæller.

 

Denne er rigtig god at have, da den hjælper dig til at bevæge dig mere i hverdagen. For den fortæller dig nemlig sort på hvidt, hvor mange skridt du har fået gået. Vi skal helst ramme et sted mellem 8.000-10.000 skridt som minimum om dagen – medmindre du er god til at gå med moderat intensitet.

 

Så på med den skridttæller!

Få pulsen op hver dag med et pulsur

Det er ikke kun sportsudøvere, der har godt af at have et pulsur. Det har du også. For den kan nemlig hjælpe dig til at være mere aktiv i din hverdag. Med det mener vi ikke kun at gå de skridt, du skal – men at du også får din puls op.

 

Du skal gerne have din puls op minimum 30 minutter om dagen. Det behøver ikke være ved løbeture, crossfit eller andre hårde aktiviteter. Det kan også være ved raske gåture. Ja, den er god nok. Raske gåture flere gange om dagen, som får din puls op og dit åndedræt til at blive hurtigere er også nok og styrker både kondition og hjerte.

Restituer og slap af med en massagepistol

Sundhed er også afslapning og afspænding. Når du derfor har brugt de øvrige gadgets til at være fysisk aktiv, kan du med fordel og god samvittighed sætte dig i sofaen med en massagepistol. Denne kan du bruge til at komme spændinger i ben, arme og på skuldrene til livs.

 

Er du heldig, kan du også få en partner eller ven til at hjælpe dig, så den står på fuld afslapning og nydelse efter en længere dag.

 

Og husk: Gadgets til sundhed er for alle. Både dig, der er maler, og dig der arbejder på kontor.

Læs mere her om 2021 bedste tech gadgets til sundhed og velvære i DK.