Posted on

Moderne tandteknologi giver dig det perfekte smil

Moderne tandteknologi giver dig det perfekte smil

 

Fik du ikke rettet dine tænder i skoletandplejen? Føler du dig generet af dine tænder dén dag i dag? Så frygt ej! Teknologien i vores samfund udvikler sig med raketfart. Der er ingen grund til at gå og være ked af dine tænder, nu hvor det relativt nemt kan fikses. Glem alt om de gamle traditionelle togskinner! De er en saga blot og der findes mere moderne måder at få reguleret sine tænder på.

 

Personligt skræddersyet tandreguleringsforløb

I dag findes der utallige måder, hvorpå du kan få det smil, som du går og drømmer om. Du kan få kosmetisk tandbehandling, hvis det er misfarvet tænder, som er det afgørende for, at du ikke ønsker at vise dine tænder. Er dine tænder skæve, så findes der også her et par metoder til tandregulering, som kan være aktuel for dig, her i blandt en Invisalign bøjle.

 

Invisalign er en gennemsigtig tandbøjle som bruges til tandregulering af meget skæve tænder. Alle tandlæger herhjemme i Danmark kender til dette magiske tandretningssystem. Er du på udkig efter tandregulering i Vejle, så tag et smut forbi din lokale tandlæge og hør, hvordan de kan hjælpe dig.

 

4 steps der giver dig det perfekte smil

Vælger man at få reguleret sine tænder med Invisalign, så er det en fordel at vide, hvad der venter én i processen. Forløbet strækker sig normalt over 6-18 måneder, alt efter, hvor skæve tænder man har. Vi har her samlet de fire steps, som man kan forvente, at man kommer igennem ved brug af Invisalign til tandregulering.

 

  1. Indledende konsultation: Det første skridt mod at få det perfekte smil er en samtale med tandlægen, som omfatter en gennemgribende analyse af tænderne. Der vil blive taget røntgenbilleder og lavet et tandaftryk. Ud fra dette bliver der lavet en personlig og detaljeres 3D-model af tænderne.
  2. Godkendelse af forløbet: Efter nogle få uger efter første konsultation, modtager tandlægen en 3D-video af, hvordan tænderne bliver rettet ud. Det er allerede her, at man får et præcist indblik i, hvordan det endelige resultat bliver. Ved samme samtale bliver behandlingstiden og prisen fastlagt.
  3. Udlevering af skinner: Der bliver produceret en række usynlige skinner, som er speciallavet til den enkelte bruger. Typisk skal skinnerne skiftes hver anden uge, fordi tænder hele tiden bliver presset mod den rette position. Der vil løbende være kontrol, hvor den næste måneds skinner bliver udleveret, så man hele tiden er på forkant.
  4. Det endelige resultat: Efter de 6-18 måneder, alt efter omfanget, så har man opnået det perfekte smil. Den store forskel kan virke overvældende, men man er ikke alene med glæden. Tandlægen fejrer resultatet sammen med patienten. Der er ikke behov for efterbehandling, da resultatet er permanent.

 

Professionel tandregulering med moderne teknologi

Tandregulering med Invisalign er en effektiv og højteknologisk måde at få drømmesmilet på. Du kan se video og læse meget mere om behandlingen her: https://tandlaege.info/