Posted on

Hvorfor ultimative selfie med 3D print figur?

Er det et 3D print spørgmål? Så er du kommet til rette sted, hvis du også drømmer om at få lavet en 3D action figur med dit eget ansigt. Du kan få din egen figur med 3D print hos os fra 3D actions – og det er ikke bare en flot gengivelse af dig, din mormor eller dit kæledyr – det er også i markedets bedste indpakning. Hos 3D actions går vi op i alle detaljer i alle vores opgaver – også når det gælder din og dines smukke ansigter i 3D print.

 

Det kan vi sige med sikkerhed, fordi at vi har mange års erfaring i Danmark og derfor ikke bare er 3D print eksperter når det gælder de meget populære miniatures til bordrollespil som Dungeons & Dragons eller warhammer 4K, det gælder bestemt også 3D prototyping, 3D printservice og alle vores andre gode 3D print services. Og ikke nok med det, som noget nyt kan vi også printe en 3D figur af dig selv, et 3D bobblehead eller 3D action figur. Og det med dit, eller en du kenders ansigt i fuld 3D. Det er derfor vi har valgt at kalde det for den ultimative selfie.

 

Bestil din action figur i 3D print med dit eget ansigt her!

 

Og hvordan er det nu lige med actionfigur og 3D print- er det så i et eller to ord? Ingen ved det – og alle skriver det på forskellige måder, men jeg håber nu at vi kommer til at ranke som vi skal på dem alle.

 

Processen er temmelig enkel, det eneste du skal gøre er at suse ind på facebook, instagram, tiktok eller din gamle nokia 3210 – eller hvor det nu er at du gemmer på billeder, eller kan finde billeder, af dig selv eller dem du holder af. Det må meget gerne være meget vellignende billeder og det er også vigtigt at der både er et billede forfra og bagfra. Her efter går du til vores hjemmeside hos 3D Actions og så er det bare at vælge kropstype til din action figur (og køn) og så er du i gang. Pt. er de fleste at de 3D action figurer vi printer med folks eget ansigt i flotte jakkesæt, men vi arbejder på at lave flere og flere 3D modeller som vores mange kunder kan vælge imellem. Her efter, er det bare at uploade billederne af de personer hvis ansigt skal være på action figurerne (hvis altså ikke du har valgt at det skal være en 3d printet actionfigur af din hund, kat eller papegøje) og så er det bare at vente.

 

Her efter vil en af vores super erfarne 3D grafikere modtage opgaven og vi vil som det første se på det ansigt du har sendt. Kan de 3D modelleres med fordel til 3D print? Har vi fået et billede vi kan bruge til at lave en god 3D model som skal bruges til dit ansigt. Har du langt hår eller skæg. Er det med eller uden briller ? Der er mange parametre som vi ser på når vi skal kreere det ultimative selfie – og du kan regne med at vi er enormt detaljeorientedede og altid ligger os i selen for at levere det bedste resultat.

 

Når vi har gennegået dine billeder, hvilken 3D model du har valgt og alle de andre parametre vi måler på, får du et tilbud på din 3D action figur, som vi selvfølgeligt altid håber at du vil tage imod.

 

Og husk nu, at du altid er mere end velkommen til at ringe, maile, skrive eller chatte til os hos 3D Actions, vi sidder klar til at tage imod dine henvendelser!