Posted on

Det sunde valg er det gode valg

Der er mange teknologiske undere, som kan hjælpe folk til at sove godt og få en sund søvn, fx er der nogle gode søvn apps, men der er ikke noget så godt som en god kapok madras, som samtidig også er en økologisk madras. Det gør simpelthen underværker for din søvn. Du kan finde nogle rigtig gode madrasser og mange andre gode og miljøvenlige produkter herinde.

Kombinationen af sundhed og teknologi

Hvordan kombinerer man så tidsånden i sit liv, når man har etableret en god situation for sig selv i og med at man har fået sig nogle gode sovevaner?

Hvis man gør brug af gode teknologiske gadgets i sit liv, så kan man let effektivisere og gøre alting bedre for sig selv. Det gælder bare om at holde tungen lige i munden. En gadget, du med meget stor sandsynlighed allerede har er en digital telefon, en smartphone eller en Iphone; det skal man næsten have for at kunne klare sig i denne moderne verden.

I din telefon kan du adde mange forskellige slags apps, og de bidrager alle til at gøre telefonen til en endnu større gadget end du måske lige havde forestillet dig fra start. Kun fantasien sætter grænser her, og på det teknologiske marked er det vist ikke fantasi, man mangler. Er man ikke teknologi-determinist, men teknologi positiv, så er det bare at se frem til alle mulige andre gode gadgets, som du kan bruge i dit moderne liv, hvor du kan kombinere sundhed med netop teknologi.

Så er der den førerløse bil, hvor du kan slappe af, mens en droide kører bilen for dig. Der er robotstøvsugeren og robotplæneklipperen, og der er din computer, som vil kunne komme til at gøre mange flere ting, end den gør nu. Bare vent.

Tips til at forbedre din generelle sundhed

Her kommer en liste med nogle generelle tips til at forbedre din sundhed. Jeg håber at du vil kunne bruge den og ikke mindst af alt, så håber jeg at du vil få rigtig meget gavn af den.

  • Spis sundt og grønt. Du kan jo overveje om du vil være vegetar og måske være det for en prøveperiode.
  • Dyrk motion. Tænk over hvad der vil være god motion for dig. Det kan være at du har brug for at styrke din ryg. Så må du gøre det.
  • Sov med en god og en sund dyne. Det, at du får en god søvn vil virkelig hjælpe dig i din hverdag. Måske har du mange pligter ud over dit arbejde. Her er det bare godt lige at tage den nattesøvn alvorligt.
  • Undgå alt for meget alkohol. Hvis du gerne vil drikke et lille glas rødvin om aftenen, så kan det såmænd være ret sundt, for der er også antioxidanter i rødvin, men du kunne også drikke en kop te i stedet for.