Posted on

Find alt til dine Apple enheder lige her

Når du køber et Apple produkt, så er det ikke nok bare at købe enheden. Der er visse ting, som hører med, som er godt at sikre sig, inden du bruger din IPhone, IPad eller MacBook. Det første du bør sikre dig, er beskyttelse så din Apple enhed ikke går i stykker. Det næste du bør sikre dig, er en fungerende oplader. Det sidste du skal tænke over, er det ekstra tilbehør, som du gerne vil bruge til din Apple enhed. Hvis du leder efter et godt sted at købe tilbehøret, kan du få fri fragt og gratis levering fra varelager i DK.

Beskyttelse

Har du en Apple IPhone eller en Apple IPad, så ved du godt, at der er stor risiko for, at den går i stykker, hvis du taber den. Det vil altså sige, hvis du taber den uden at bruge beskyttelse. Du kan finde mange former for beskyttelse til dit Apple produkt.

 

Har du en Apple IPhone eller en Apple IPad, så bør du overveje beskyttelsesglas. Beskyttelsesglas er ekstra beskyttelse til skærmen, så den ikke går lige så nemt i stykker. Her er det altid en god idé at bruge et cover til din IPhone eller IPad. Til din computer bør du overveje en sleeve eller et etui. En computer sleeve eller et etui sikrer, at din computer ikke bliver skadet eller ridset, når du transporterer den. Du kan finde sleeve, etui og cover i mange forskellige afskygninger. Du kan finde dem i læder, i almindeligt stof, i gummi, i plastik osv. Her kan coveret af læder anbefales, da det er slidstærkt, og fordi det ser lækkert ud.

 

Har du et barn og leder efter et cover til din IPad, som dit barn kan bruge, uden du behøver at bekymre dig om IPad’en, så bør du overveje et børnecover. Et børnecover sikrer ekstra beskyttelse til din IPad, og det gør det nemmere for barnet at holde på IPaden.

Opladere

Når man køber en Apple enhed, så plejer den at ankomme med en oplader. Det sker dog, at opladeren går i stykker som tiden går. Det er ofte ret dyrt at købe en oplader direkte fra Apple. Her kan det til gengæld betale sig at købe en ny oplader et andet sted fra.

Der er mange slags opladere derude. Du kan både finde den klassiske ledning med USB, som kan sættes ind i en vægoplader. Du kan dog også prøve en opladerstation med en trådløs oplader. På den måde slipper du for ledningen, og du kan oplade mens du har dine høretelefoner i. Du kan også overveje at anskaffe dig en powerbank. Det er især en god idé, hvis du skal ud og ikke får mulighed for at oplade i løbet af dagen.